• Master

Ook particulieren welkom bij Master Totaalinrichting

HOOFDDORP Wie denkt dat Master Totaalinrichting alleen maar aan grootschalige zakelijke projecten werkt, heeft het mis. De grootschalige winkel in interieur en styling heeft ook voor de particulier een groot aanbod. "Van behang en meubelen tot aan houtenvloeren en karpetten en natuurlijk de styling die van alles een totaal plaatje maakt. Het hoort er allemaal bij", aldus Eric van den Brink, technisch directeur van Master Totaalinrichting.

Master werkt met een jong team van enthousiaste mensen. "Bij Master hebben we nu 38 mensen in vaste dienst en dat functioneert goed." En ook de directietaken zijn goed verdeeld. "Dit bedrijf leid ik samen met mijn broers Jeroen en Paul en sinds 2010 zitten we in dit prachtige nieuwe pand. Jeroen doet de totale planning en een deel van de inkoop, Paul heeft de algemene leiding en is verantwoordelijk voor de key accounts. Zelf doe ik de verkoop samen met ons team van de binnendienst", vertelt Eric verder.

MASTER De naam Master is bewust gekozen. Eric: "Het past goed bij de grotere, vaak landelijke projecten die we doen naast onze activiteiten voor de particulier. We zitten niet in een winkelstraat maar op een bedrijvenpark en het doet wellicht wat groot en massaal aan. Wij hebben veel kennis in huis en dat kost nu eenmaal veel ruimte: 3D visualisatie, enorme presentatie van stoffen, behang, houtsoorten voor vloeren en wanden en een gezellige koffieruimte annex bar waar we ook workshops houden."

De interieurgigant won in 2014 én 2015 de Nationale Interieur Award. Een prijs van branchevereniging BVP waar ze trots op zijn. Eric: "In 2014 was het voor ons project voor UPC/Ziggo en in 2015 de totaal nieuwe inrichting van het kantoor van Rabobank Regio Schiphol, die wij mochten verzorgen. Het is een leuke prijs vanuit onze branchevereniging en een mooie pluim op ons werk."

EIGEN GEBOUW Wie door het enorme gebouw van Master loopt, denkt misschien een kolossaal gevoel te krijgen. Maar niets is minder waar. "Meubelen staan er weliswaar niet want we hebben een aantal showrooms van fabrikanten waar de adviseurs samen met de klant naar toe gaan. Maar voor de rest is de ruimte binnen het gebouw een luilekkerland voor iedereen die er een kantoor, gebouw, villa of appartement mee wil inrichten. Klanten kunnen op hun gemak de juiste kleuren, patronen of materialen uitzoeken die passen bij hun stijl. Ook voor advies kunnen ze altijd bij ons terecht."

Master Totaalinrichting

Dirk Storklaan 65, Hoofddorp

023 - 562 70 98

info@mastertotaalinrichting.nl