• Marijke Veenstra van Oorwerk.

    pr

Oorwerk Badhoevedorp: Hoortechnieken in stijlvol jasje

BADHOEVEDORP De technische ontwikkelingen staan niet stil en Oorwerk staat altijd vooraan met het aanbieden van optimale hooroplossingen met de nieuwste snufjes. "Opvallende en onhandige hoortoestellen zijn niet meer van deze tijd", zegt audicien Marijke Veenstra van de vestiging in Badhoevedorp gevestigd in de EyeCare Brilservice. "Tegenwoordig zijn de hoortoestellen stijlvol, slim en prettig in gebruik."

Het nieuwste hoortoestel zorgt voor het beste spraakverstaan in gezelschappen, een natuurlijk eigen klinkende stem en een aanzienlijke vermindering in de luisterinspanning. Er is niet alleen de mogelijkheid tot het direct streamen van telefoongesprekken, muziek en televisie, maar de audicien kan het hoortoestel ook op afstand bij laten stellen. Tevens werkt het met een accu die genoeg energie heeft voor 19 uur gebruik. Met de draagbare oplader op zakformaat kunt u het hoortoestel maar liefst 3 keer volledig opladen.

VOOR IEDER OOR DE PASSENDE OPLOSSING Oorwerk staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en advies op maat. Zij beschikken over een ruim assortiment van diverse hypermoderne hoortoestellen, maar ook hooroplossingen voor een kleinere beurs. Volgens Marijke kan een verminderd gehoor leiden tot een sociaal isolement. 'Wij willen mensen helpen om de verschillende nuances in geluid weer te kunnen horen, die zorgen voor meer genot, verbondenheid en veiligheid'. Maak een afspraak voor een gratis hoortest en check hoe uw gehoor ervoor staat.

OOK ERVAREN? Oorwerk Badhoevedorp is geselecteerd om mensen de nieuwste hoortechniek van Signia te laten ervaren. Kom gerust langs in de winkel of neem contact op. Marijke staat al klaar voor deskundig advies over uw mogelijkheden.

CONTACT Oorwerk is gevestigd aan de Sloterweg 97A in Badhoevedorp (020 – 659 6321), de Rijnstraat 61 in Amsterdam (020 – 642 6828) en de Amsterdamseweg 166 in Amstelveen (020 – 345 8999).
Kijk voor meer informatie op www.oorwerk.nl.