• V.l.n.r.: Alexander Claus, Daniel Kaan, Rick Claus, Leo Claus, Martijn Beekhuis en Dennis Talens

    Lyan van Furth
  • Pannenbier en bitterballen, passend geserveerd vanuit kruiwagens.

    Lyan van Furth
  • Impressie Comfort King Room.

    EIGEN FOTO

Pannenbier en bitterballen bij Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel

HOOFDDORP Met het hijsen van de vlag is vrijdag het hoogste punt bereikt van de uitbreiding van het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel. Op teken van technisch vastgoedbeheerder Dennis Talens en General Manager Martijn Beekhuis werd de Nederlandse vlag onder begeleiding van het Wilhelmus gehesen. De uitbreiding van het hotel met 112 hotelkamers, 2 meeting rooms en een auditorium is naar verwachting in juni 2019 gereed.

Onder leiding van hoofdaannemer Bakels & Ouwerkerk Bouwgroep wordt er hard gewerkt aan de nieuwe vleugel. “Het is een droom die uitkomt. Na jaren voorbereiding is het fantastisch om nu dit hoogste punt met elkaar te vieren”, aldus Beekhuis. Rick Claus, CEO van Claus Company, nodigde zijn directie- en bouwteam uit om samen met hem dit feestelijke moment te vieren in passende outfits. Stuk voor stuk kregen de mannen een bouwoverall aangereikt. Ook Leo Claus was aanwezig, die in september zijn afscheid als CEO vierde maar nog verantwoordelijk is voor het bouwmanagement van de uitbreiding. Volgens de traditie werd het hoogste punt gevierd met pannenbier, voor deze speciale gelegenheid geserveerd uit kruiwagens.

MARRIOTT In de nieuwe vleugel worden twee nieuwe kamertypes toegevoegd, de Comfort King Room en 4 Studio’s met long-stay faciliteiten. De Comfort King Room is een ruime kamer (24-27 m2) met floor-to-ceiling ramen en 55 inch Samsung Smart TV met Chromecast. De ruime studio (40 m2) heeft een eigen kitchenette en woongedeelte met loungebank. Met de Marriott app kunnen gasten met een telefoon hun kamerdeur openen of verzoeken doen voor extra service en andere wensen voorafgaand aan, tijdens en na hun verblijf.