• Wino en Merline Dirks.

    pr

Party Service Twin uit Boesingheliede verrijst uit de as

BOESINGHELIEDE Op 2 augustus werd Party Service Twin, gelegen aan de Schipholweg 1027C te Boesingheliede, opgeschrikt door een felle brand waarbij het hele pand met daarbij alle inventaris verloren gegaan.

Bedrijfsleider Tom Busse: "Een enorme klap voor de eigenaars Wino en Merline Dirks en medewerkers die al ruim 25 jaar zowel in de zakelijke- als particuliere markt op het gebied van catering, dit in de ruimste zin van het woord, actief zijn. De vraag was direct: hoe verder? Gelukkig werd er binnen een dag een productiekeuken gevonden aan de IJweg 501 te Boesingheliede die tijdelijk niet werd gebruikt, en dus we konden direct door. Dit ging natuurlijk niet zonder slag of stoot, want er waren niet voldoende inventaris en middelen om op de 'oude voet' door te gaan, maar na enkele weken stond alles zo goed als mogelijk klaar om de markt te bedienen en de medewerkers hadden hun draai gevonden."

Na veel rompslomp qua oorzaak, verzekeringswerk en uiteraard het bijkomen van alle schrik zijn Wino en Merline niet bij de pakken neer gaan zitten en via bouwbureau Mebe is de aanvraag van meerdere vergunningen en uiteraard het ontwerp van een nieuw bedrijfspand in werking gezet. "Dit heeft al met al heeft dit bijna 2 jaar gekost", zegt Busse. "Dit kwam door de enorme waslijst voor benodigde vergunningen en bureaucratie binnen de instanties alwaar een vergunning diende te worden aangevraagd. Maar goed; eind goed al goed en met grote trots kunnen we vertellen dat de eerste eerste paal eind mei is geslagen. In het vierde kwartaal van dit jaar zal er een hyper modern pand verrijzen met daarin een complete productieruimte; zowel een warme- als koude keuken en uiteraard voorzien van de laatste snufjes. Tevens is het mogelijk om aan alle wensen van een halal-keuken te gaan voldoen, dit is een groeiende markt waarin Twin op in gaat spelen."