• Pr.

Piet Hein Fysiotherapie en Knusz Koffie slaan handen ineen

HOOFDDORP Piet Hein Fysiotherapie vond in het Novotel, pal achter Station Hoofddorp, de ideale locatie voor hun derde vestiging. Dankzij de slimme samenwerking met Mandy de Koning van Knusz Koffie weet straks heel kantorengebied Beukenhorst-Zuid hen te vinden.

Op steenworp afstand van het station en temidden van de talloze kantoorpanden van Beukenhorst-Zuid opende Piet Hein Fysiotherapie vorig jaar haar derde vestiging. Ideaal voor iedereen die zich voor, na of tijdens werktijd wil laten behandelen. "Er lopen veel initiatieven om Beukenhorst-Zuid leefbaarder te maken," vertelt Cees Paul, mede-eigenaar van Piet Hein Fysiotherapie. "Zo zijn er verschillende sportgelegenheden zodat werknemers niet in de topdrukte het verkeer in hoeven. Het Novotel biedt een mooie locatie voor lunches of meetings. Ook een fysiotherapiepraktijk past in dat plaatje. Zo kunnen mensen op gunstige tijden én op een toegankelijke plek terecht met klachten."

Op de eerste verdieping van het Novotel is daarom sinds een jaar een behandelkamer te vinden. Naast reguliere fysiotherapie kunnen mensen hier terecht voor Manuele- en McKenzietherapie. "Mensen vinden het fijn om snel en dichtbij hun werk behandeld te kunnen worden. Al vanaf het begin loopt deze vestiging goed" zegt mede-eigenaar Diederik Aertsen. "Toch weet nog niet iedereen de nieuwe locatie te vinden omdat er door allerlei regelgeving nauwelijks reclame mag worden gemaakt in dit gebied."

Mandy de Koning van Knusz Koffie bleek de ideale samenwerkingspartner om die kwestie op te lossen. Paul: "We hebben lang vergaderd over een duurzame, ludieke manier om mensen te attenderen op onze nieuwe vestiging. Knusz Koffie is een begrip voor reizigers op Station Hoofddorp en 's middags tourt ze met haar koffiekar langs kantoren in Beukenhorst-Zuid. Precies waar de mensen zitten die Piet Hein Fysiotherapie wil bereiken."

Vanaf eind september schenkt De Koning haar koffie dan ook in gloednieuwe bekers, gesponsord door Piet Hein Fysiotherapie. Om de samenwerking te vieren kregen alle klanten eind september gratis iets lekkers bij hun koffie. De Koning: "Ik ben superblij met deze samenwerking. Ik heb eindelijk merchandise met mijn eigen logo erop. Bovendien reageert iedereen enthousiast als ik over de samenwerking vertel. Piet Hein Fysiotherapie behandelt al bijna veertig jaar in de regio, dus veel mensen kennen het de locaties in De Meerstede en de Piet Heinflat wel. Dat ze ook in Novotel terecht kunnen, is voor veel mensen nog nieuw." Maar dat zal niet lang meer duren, denkt De Koning. "De eerste klant via Knusz Koffie is al aangemeld."

www.pietheinfysiotherapie.nl.