• Eigen foto

Schipper Kozijnen bestaat 50 jaar

HAARLEMMERMEER Voor de firma Schipper is 2019 een bijzonder jaar: een 50-jarig bestaan, een nieuwe website en een geheel vernieuwde huisstijl. Het vertrouwde Schipper Kozijnen logo met de kubus is daarbij opgefrist. Het jubileumjaar wordt 50 dagen lang gevierd met een feestelijke jubileumaanbieding. Klanten ontvangen maar liefst 19,69% korting op de nieuwe kozijnen.

Elk kozijn, elke dakkapel, elke schuifpui, elke deur die de Schipper fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. Maar vooral: met liefde gemaakt. Het Noord-Hollandse familiebedrijf realiseert zich goed dat het renoveren van een woning een ingrijpende gebeurtenis is. Daarbij zien de medewerkers het als hun taak om dit traject zorgeloos te laten verlopen en het wooncomfort van de klanten te vergroten.

WEBSITE Na de onthulling van het nieuwe logo eerder dit jaar is op 8 februari ook de nieuwe website gelanceerd. Een website die informeert maar vooral ook inspireert met veel mooie sfeerfoto's en voorbeelden. Daarbij helpt de site bezoekers te achterhalen welke oplossingen het beste bij zijn of haar wensen passen en komen zo tot de beste keuze. Een kijkje op schipperkozijnen.nl is dan ook zeker de moeite waard.

De aanschaf van nieuwe kozijnen is niet gemakkelijk, men doet het immers niet dagelijks. Een nieuwe woning gekocht of bestaande kozijnen in de woning moeten vervangen? Dan zijn er waarschijnlijk veel vragen.

Voor meer informatie over de producten is het aan te raden een bezoek te brengen aan één van de showrooms. Hier zijn de kunststof en aluminium kozijnen, buitendeuren, schuifpuien en dakkapellen op ware grootte zien.

INFO Schipper Kozijnen is in 1969 begonnen als klein familiebedrijf en is nu een landelijk opererende organisatie met ruim 220 medewerkers en 7 showrooms in Opmeer, Amstelveen, Gouda, Zwolle, Groningen, Leeuwarden en Katwijk. Schipper biedt een totaalpakket rond kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, vliesgevels, entree- en winkelpuien.

De producten worden gemaakt in de eigen fabriek in Opmeer en het bedrijf beschikt over een eigen montageafdeling en onderhoud & reparatiedienst. Voor de productie van schuifpuien en dakkapellen werkt Schipper al meer dan 10 jaar samen met De Verbinding BV. In deze unieke fabriek maken dove en slechthorende werknemers producten van hoge kwaliteit.

www.schipperkozijnen.nl