Schoonheidssalon Wagenaar in de race voor Beauty Award

BADHOEVEDORP "Wie ons in de race voor de Beauty Award een zetje in de goede richting wil geven, kan op ons stemmen voor de Publieksprijs. Er is al flink gestemd en daar zijn we blij mee. Erg leuk, als mensen zo hun waardering laten blijken", zegt Sylvia Wagenaar.

Samen met haar team beleeft zij op het ogenblik de spannendste periode in het bestaan van Schoonheidssalon Wagenaar, want 'hun' salon is één van de genomineerden voor de prestigieuze Beauty Award. "Zeg maar de Oscar van de schoonheidsbranche. We doen mee in de subcategorie schoonheidssalon tot en met drie medewerkers. De uitslag wordt bekend gemaakt op 21 maart tijdens een gala in Studio 21 in Hilversum, gepresenteerd door Victoria Koblenko. Of we nu winnen of niet, onze nominatie is al top. Fantastisch dat we zo ver zijn gekomen. Afgelopen zondag was ik ook live te horen in het programma Zakenplatform van MeerRadio. Wie dat gemist heeft, dit interview is ook terug te luisteren. Iedereen wil alles over onze salon weten."

FEESTDAG In de aanloop naar 21 maart is het publiek uitgenodigd te stemmen voor de Publieksprijs. "Dat kan tot 6 maart aanstaande, via www.beauty-award.nl. Wij hebben daar kort moeten formuleren waarom wij zelf vinden, dat wij die Publieksprijs verdienen. Onze boodschap is simpel: onze klanten verdienen het beste, wij proberen ze het beste te geven. Stemmen kan ook via Facebook - zoek even onze pagina op - en via sms. Wie dat laatste kiest, sms't BA 6 (met spatie) naar 4004. En voor wat hoort wat, dus als je op ons stemt krijg je van ons een gratis OPI manicure. Beauty Award of niet, maandag 21 maart wordt voor ons een feestdag. Onze salon wordt versierd met een ballonnenboog en we rollen voor onze klanten de rode loper uit. We zijn die dag open van 9.00 tot 23.00 uur. Voor vaste klanten die op ons gestemd hebben, staat, zolang de voorraad strekt, een hele mooie goodiebag klaar. Waarde circa 50 euro. Voor nieuwe klanten die ons de Publieksprijs gunnen zit een fantastisch team klaar om ze te trakteren op de gratis manicure. Alsof dit nog niet genoeg cadeaus waren krijgen ze ook nog eens 10% korting, indien de afspraak gemaakt wordt gedurende de maand maart, op een pedicurebehandeling. Voor ons zelf wordt het hoogtepunt van de dag ons vertrek naar Hilversum, rond 16.30 uur. Ons team vertrekt in groot gala, dat hoort er helemaal bij. En nogmaals, winnen is heel leuk, maar onze nominatie is al een cadeautje. Daarom kan 21 maart voor ons nu al niet meer stuk!"

Schoonheidssalon Wagenaar, Pa Verkuyllaan 20, 1171 EE Badhoevedorp. Tel. 020-6117582. Internet: www.schoonheidssalonwagenaar.nl.