Seceurtronics koopt pand in Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP Na tientallen jaren in Hillegom is het beveiligingsbedrijf Seceurtronics verhuisd naar Nieuw-Vennep. Een groter pand, voor een aanzienlijke groeistrategie. Het familiebedrijf Seceurtonics wilde met het nieuwe gebouw op redelijke afstand blijven van het vorige pand in Hillegom.

Seceurtronics is een middelgrote dienstverlener op het gebied van beveiligingstechniek. Het bedrijf heeft het pand aan de Markweg inmiddels betrokken. Het gaat om 800m2 kantoorruimte en 450m2 opslag. Seceurtronics werd bij de transactie bijgestaan door Mens Makelaars, de verkopende makelaar was Mooyekind Makelaars.

Groeistrategie

Volgens de directie van Seceurtronics past de verhuizing en aankoop van het pand bij de groeistrategie van het bedrijf. "Dit pand is wel wat op de groei gekocht. We kunnen hier nog behoorlijk ontwikkelen qua aantal medewerkers. Daarnaast biedt de ruimte ons meer mogelijkheden om relaties te ontvangen in een representatieve omgeving", vertelt Ramon Heuker of Hoek, directeur van Seceurtronics.

System integrator

Seceurtronics is groot geworden als installateur op het gebied van beveiliging, maar maakt qua omvang en techniek een constante ontwikkeling door. Directeur Pascal Heuker of Hoek: "Wij staan in de markt vooral bekend door een in vaktermen genoemde 'system integrator'. Dit houdt in dat we gespecialiseerd zijn in het aan elkaar koppelen van bestaande en nieuwe beveiligingssystemen van de klant. Vervolgens kan de klant alle beveiligingssystemen vanuit één managementtool beheren, dit geeft enorme voordelen voor de klant. Alle verschillende data zijn nu namelijk op één scherm te interpreteren."

Oplossend vermogen

De constante groei van het bedrijf is volgens Ramon Heuker of Hoek te danken aan de manier van werken. "Door onze schaalgrootte zijn we in staat om grote opdrachten te volbrengen, maar kunnen we ook nog de flexibiliteit bieden om de structuur van onze organisatie aan te passen aan de behoefte van specifieke opdrachtgevers. Dit geeft ons meer oplossend vermogen dan verschillende grotere concurrenten."

Familiebedrijf

Ook het concept familiebedrijf is volgens de directie onderdeel van de groei. "Vroeger gaf de term familiebedrijf een wat negatievere lading in de algemene beleving van mensen. Dit lijkt nu niet meer zo te zijn. Wij zien nu juist mogelijkheden en onze klanten zien deze ook", legt Pascal Heuker of Hoek uit. "Het zijn van een familiebedrijf is nu een van onze belangrijkste USP's. We zijn gemakkelijk benaderbaar voor klanten. Geen ingewikkelde beslisstructuren, maar direct contact met een directielid als dit nodig is. Wij zijn gewoon onderdeel van het team en werken in dezelfde ruimte, zodat we weten wat er speelt. Wij zitten er voor de langere termijn, dat weet het hele team. Onze klanten en dit pand past bij deze gedachte".

De bereikbaarheid en uitstraling van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid waren de voornaamste redenen om hier een pand te kopen. "Het was niet zo eenvoudig om een representatief pand te vinden met de juiste verhouding kantoor / opslag. Deze konden we hier vinden. De uitstraling van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid maakte direct indruk op ons", vertelt Ramon Heuker of Hoek. "Het park ligt er nu ruim tien jaar, maar alles ziet er strak en georganiseerd uit. Daarnaast ligt het park pal naast de snelweg wat ons vele voordelen biedt.

Kijk voor meer informatie op: www.seceurtronics.nl.