• pr
  • pr

Speciale openingsweekend De Jong Kampeer & Recreatie

Zaterdag 29 en zondag 30 juni organiseert DE JONG Kampeer & Recreatie haar speciale openingsweekend met als thema “Goed voorbereid op vakantie”. In de grote kampeer- & outdoorwinkel van DE JONG zijn allerlei voordelige vakantiekoopjes te vinden en worden er speciale demonstraties gehouden. Bij deze demonstraties wordt men geïnformeerd over wat er nodig is om de vakantie én de voorbereiding van de vakantie, zo fijn mogelijk te laten verlopen. Daarnaast presenteert DE JONG in zijn showroom de mooiste nieuwe campers, caravans en vouwwagens en ook vele Bovag gekeurde top occasions.

123 Schoonmaak en reinigingsproducten

Zaterdag 29 juni komt 123 schoonmaak langs om alles over het reinigen van de camper en de caravan te vertellen. Hierbij gaat het niet alleen om de buitenzijde van het voertuig, maar zeker ook om de binnenkant. Er is speciale aandacht voor onder andere de schoonwatertank, de afvalwatertank en het toilet, waarbij er uitgelegd zal worden hoe u deze makkelijk en eenvoudig reinigt en schoon houdt.

Podoloog

Vele genieten tijdens de vakantie van één of meerdere heerlijke wandelingen of hebben zelfs een wandelvakantie. Ook hier geldt dat u pas echt geniet, wanneer alles goed zit. Dit betekent goede schoenen, de juiste sokken en de juiste kleding. Bij een wandelsport specialist als DE JONG zijn er vele merken wandelschoenen aanwezig en zijn de verkoopadviseurs goed opgeleid om u te adviseren over de juiste schoen. Zo zijn er hoge en lage wandelschoenen, heeft het ene merk een smallere of bredere leest en zijn er ook speciale modellen voor mensen met bijvoorbeeld een hoge wreef. Ondanks dit, zijn er veel mensen die net wat meer nodig hebben. Speciale zooltjes en een juist advies zorgen er voor dat ook deze mensen lekker lopen. Zaterdag 29 juni is van 10 tot 13.00 uur gediplomeerd podoloog Ania van der Meer aanwezig om deze mensen van het juiste advies te voorzien.

Human comfort

Lekker slapen op een matje dat niet te groot is, comfortabel ligt en ook niet te veel weegt. Vele zijn hier naar op zoek. Deze matjes zijn er, en wel in verschillende maten en gewichten. Human comfort is op dit gebied specialist en adviseert een ieder graag over de verschillende modellen en soorten. Zondag 30 juni is Human Comfort aanwezig om een ieder van de juiste informatie te voorzien.

Zaterdag 29 en zondag 30 juni is er dus weer genoeg te doen bij DE JONG Kampeer & Recreatie aan de Beeklaan 18a – 24a in Hillegom - De Zilk. Met een bezoek aan DE JONG geniet u straks van een onvergetelijke vakantie. Meer info vindt men op www.dejongrecreatie.nl