Super gezellig Sinterklaas Bowling

HOOFDDORP Ondernemend Hoofddorp organiseert niet alleen jaarlijks het Ondernemerscongres, er vinden regelmatig ook andere activiteiten plaats. Onlangs konden leden en hun kinderen gaan bowlen bij Claus Bowling. De prijsuitreiking werd gedaan door niemand minder dan Sinterklaas! Het werd een enorm feest. Groot en klein stond fanatiek te bowlen. Sommigen kinderen waren zo klein dat ze amper een bal konden vasthouden, maar met hulp van papa ging het prima.

Sinterklaas deed de prijsuitreiking, maar natuurlijk niet voordat er meerdere Sinterklaasliederen ten gehore waren gebracht. Bij de kinderen gingen Jayden Winters en Celine Kramer met een prachtige beker naar huis. Deze zijn door Multivos Sport voor een zacht prijsje geleverd. Ook voor de beste dame en heer was er een prijs, een fraai sculptuur aangeboden door NetMeer Crystal. Deze ging naar Margreet Balder en Maurits Valk. Voor de gezelligste / beste familie werd er door Claus een uurtje gratis bowlen aangeboden: het gezin van Peter (de Landmeter) Kramer won deze leuke prijs. Alle anderen kinderen kregen een beker voor de 2e plaats….. en een chocoladeletter. Deze werd weer aangeboden door Vakgarage Hartgerink en Klomp. Alle kinderen waren trots en hadden een geweldige middag gehad.

Sinterklaas zelf was natuurlijk druk in deze tijd van het jaar en hij had Paul van den Brink van Master Totaalinrichting als hulp-Sinterklaas geregeld. Hij deed het geweldig!

Bruno Gorgoni (Integrafica), René Klomp (Hartgerink en Klomp) en Rik Balder (Boekuwzending.com) waren verantwoordelijk voor de eerste jaargang van het Sinterklaas Bowling. Ze hebben dat werkelijk fantastisch gedaan.