• Een nieuwe(re) auto voor een prijs die eigenlijk niet kan.....

    Eigen foto

Super Saturday bij Ardea Auto Hoofddorp

HAARLEMMERMEER Bij de Ford showroom van Ardea Auto gaat het zaterdag 9 februari weer los. De enorme voorraaduitverkoop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een evenement dat voor Nederlandse begrippen zijn weerga niet kent. Maar liefst 350 nieuwe Fordmodellen én zo’n 750 jonge gebruikte auto’s worden op deze zaterdag voorzien van een bijzonder scherp prijskaartje. Een uitgelezen kans dus voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe(re) auto voor een prijs die eigenlijk niet kan…

VETTE KORTINGEN “Alle voorbereidingen zijn getroffen om er komende zaterdag weer een doorslaand succes van te maken”, aldus Gerrit Klock van Ardea Auto.”Super Saturday bij Ardea Auto is te vergelijken met Black Friday in de Verenigde Staten. Het is dè dag om te profiteren van enorme kortingen, extra hoge inruilprijzen en vervolgens binnen een week weg te rijden in een nieuwe Ford. Alleen op deze zaterdag loopt de extra inruilpremie op tot maar liefst 800 euro.Wij hebben met onze 15 vestigingen een voorraad van zo’n kleine 400 nieuwe auto’s en ruim 700 streng geselecteerde occasions, dus de keuze is enorm en zeer divers. Alle bestsellers zijn in diverse uitvoeringen vertegenwoordigd, van de populaire Fiesta en Focus tot de trendy Ecosport en de robuuste Kuga. De hoogste kortingen zitten op nieuwe auto’s waarvan wij het kenteken in 2018 geregistreerd hebben. Bij een sportief uitgeruste Ford Fiesta ST-Line of de avontuurlijke Fiesta Active loopt de korting op tot ruim 4.000 euro. Een robuuste Ford Kuga SUV in Trend Ultimate uitvoering? Deze zaterdag minus 5.600 euro. Eigenlijk kan dit helemaal niet. Daarom doen we het - met steun van Ford - ook maar twee keer per jaar.”

VALUE FOR MONEY De tests en commentaren in de populaire autobladen zijn al jarenlang eensluidend. Ford blinkt uit in rijdynamiek en value for money. De fijne, zuinige motoren en de geavanceerde chassisplatformen maken alle Ford modellen tot geweldige rijdersauto’s. Daarnaast staat het merk bekend om zijn rijke standaarduitrustingen en scherp geprijsde optiepakketten.”

Het zijn inderdaad belangrijke succesfactoren”, aldus Klock. “Opties en features waar bij andere merken flink voor moet worden bijbetaald zitten bij Ford standaard in de auto of worden verpakt in schappelijk geprijsde optiepakketten. Ook de huidige voorraad zit vol met luxe of sportieve extra’s. En met de rijdynamiek zit het ook wel goed. Ik kan me niet herinneren dat een klant terugkwam van een tegenvallende proefrit. Ik raad dan ook iedereen aan om lekker te komen proefrijden op Super Saturday of de dagen net ervoor. De deal sluiten we dan gewoon op zaterdag. Ik ben ook zeer benieuwd hoeveel Super Saturday auto’s we komende zaterdag gaan inruilen. We doen dit al sinds 2008. Er rijden een paar duizend Fords rond die in het verleden op een Super Saturday gekocht zijn. Het is frappant om te zien hoeveel van deze klanten hun Ford ook weer op Super Saturday inruilen voor een nieuwe.”

ELKE BEURS Met een voorraad van ruim 700 gebruikte auto’s, uiteraard voornamelijk Fords, heeft Ardea Auto ook zeer interessante aanbiedingen voor klanten die een Ford met ervaring zoeken. “Alle occasions bij Ardea Auto worden streng geselecteerd en gecontroleerd voordat ze een plekje in onze collectie krijgen”, aldus Jacco Poldervaart, occasioncoordinator bij Ardea Auto. “Als official Ford dealer willen en kunnen wij ons niet veroorloven om verkeerde auto’s aan te bieden. Ook hebben wij uitgebreide garantiemogelijkheden en zekerheidspakketten die jarenlang rijplezier garanderen. Ook voor een gebruikte Ford is Super Saturday de ideale dag om zaken te komen doen.”