• Desiree van Ommen

Veel aandacht bij Piekfijn voor de klant

NIEUW-VENNEP "Je haar is je sieraad," vindt hairstylist, visagist en eigenaresse Aniek Bruné van Piekfijn Haar & Visagie aan de Venneperweg 66. Ze werkt er samen met collega Nadieh van Duin die ze al geruime tijd kent.

Onlangs werd de salon officieel geopend, maar vaste klanten konden al vanaf 1 september terecht bij Piekfijn. Als mede-eigenaresse had Bruné jarenlang de leiding bij kapsalon Marna Hairclub in Nieuw-Vennep en ze was ook de eigenaar van Maro Hairclub in Amstelveen. Maar ze was toe aan een nieuwe uitdaging en een nieuwe salon. Een nieuwe start met een interieur dat een frisse, rustgevende en luxe uitstraling uitademt met grote glazen deuren.

"Geheel naar eigen idee." Veel wit, paars en lila zijn de kleuren die de boventoon voeren in de salon waar alles met zorg op elkaar is afgestemd. "Klanten kunnen bij ons een afspraak maken en dan weten ze zeker dat ze niet hoeven te wachten en dat we ook echt de tijd nemen voor ze. Persoonlijke aandacht en goed luisteren naar de wensen van de klant, vinden we belangrijk."

PASSIE "Zowel vrouwen, mannen als kinderen kunnen bij ons terecht. Dit werk is echt mijn passie. We geven ook altijd advies wat het best bij iemands haar en huidtype past. Maar ook belangrijk is dat je kapsel en make-up past bij je als persoon en bij de gelegenheid. We werken alleen met bekende merken als l'Oréal en Kérastase en voor de make-up maken we gebruik van het professionele T. Le - Clerc."

Piekfijn staat voor een momentje voor jezelf. Er gelden all-in prijzen voor wassen, knippen en föhnen. "Tijdens het wassen masseren we ook de hoofdhuid zodat het bezoek de klant ook ontspanning geeft. We kunnen ook het haar feestelijk opsteken en invlechten voor gala's, kerstdiners, diploma-uitreiking en bruiloften."

In het nieuwe jaar gaat Bruné workshops met stylingtips en make-up tips geven in de salon. Een extra gratis service. In het voorjaar zal ook het buitenterras gereed zijn, waar de klant op de veranda kan loungen terwijl gewacht wordt tijdens een behandeling.

Piekfijn heeft flexibele openingstijden van maandag tot en met zaterdag op afspraak. Ook op vrijdagavond. Er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein. Voor meer informatie en contact: 0252-763420 of Facebook @piekfijnhaar.