• Robert Joore

Verkoop bedrijfsunits De Lynden van start gegaan

LIJNDEN Projectontwikkelaar Twins Investments uit het Westland is begonnen met de verkoop van 34 kleinschalige bedrijfsunits op het Bedrijventerrein "Airport Business Park Lijnden".

Het bedrijventerrein, dat gelegen is aan de toekomstige afrit S106 van de omgelegde A9, is qua bereikbaarheid een zeer interessante vestigingsplaats. Gelegen tussen Hoofddorp en Amsterdam is dit voor mensen uit Haarlemmermeer én Amsterdam ideaal en dichtbij. De projectontwikkelaar richt zich daarbij op kleine zelfstandigen, maar ook op beleggers en particulieren met interesse in het kopen van een bedrijfsunit.

FLEXIBEL Twins Investments biedt kopers zeer veel flexibiliteit. De 34 units worden opgeleverd in verschillende groottes, in oppervlakte variërend van 61 m² tot 122 m² begane grond vloeroppervlak. De kopers hebben de keuze of zij bijvoorbeeld de inbouw van een verdiepingsvloer willen (bij een aantal units al standaard aanwezig) en/of zij bijvoorbeeld meerdere units naast elkaar tot een grotere unit willen samenvoegen. De bedrijfsunits van Twins zijn bovendien hoger dan veel standaard bedrijfsunits. Normaal is die hoogte om en nabij 6 meter, maar De Lynden wordt gebouwd tot 8 meter. Hierdoor zijn er meer uitbreidingsmogelijkheden binnen de eigen unit.

ALLEEN MAAR VOORDELEN Er zitten nog meer voordelen voor kleine zelfstandigen aan het kopen van een bedrijfsunit. Naast een eigen plek voor opslag en als werkruimte, is een bedrijfsunit ook een interessante investering voor later, bij wijze van pensioen. Voor de particulier en/of belegger zorgt het voor een beter rendement op hun vermogen dan bij sparen. Bovendien ontstaat vaak een wisselwerking tussen de verschillende eigenaren/gebruikers, waarbij zij elkaar hun diensten aanbieden en zij elkaars projecten versterken en verbeteren.

BOUWVERGUNNING Op dit moment ligt de bouwvergunning voor De Lynden nog bij de Gemeente Haarlemmermeer, maar naar verwachting kan er vanaf september/oktober gestart worden met de bouw. Als alles meezit wordt de oplevering volgend jaar vóór de zomervakantie (2018) verwacht.

De projectontwikkelaar, die gespecialiseerd is in kleinschalige bedrijfsunits en door het hele land projecten ontwikkelt, bouwt en verkoopt, heeft in het verleden bijvoorbeeld ook 20 kleinschalige bedrijfsunits op bedrijventerrein De President in Hoofddorp gerealiseerd en verkocht. Ook zijn er een aantal projecten gerealiseerd in Westpoort (Sloterdijk III) in Amsterdam, waarvan de laatste fase nu in aanbouw is.

Geïnteresseerd in een bedrijfsunits in Lijnden? De verkoop is gestart en er is al veel animo. Kijk snel op www.DeLynden.nl voor meer informatie over de bouw, locatie, tekeningen en de prijzen.

Meer lezen over projectontwikkelaar Twins Investments en hun andere projecten? Kijk op www.twininvestments.com of neem contact op via 0174-289 946 of stuur een e-mail naar info@twinsinvestments.com.