• Eigen foto
  • Eigen foto
  • Eigen foto

Viertal Porsches 911 Carrera T te huur bij Hertz op Schiphol

SCHIPHOL Wie een auto huurt, kan natuurlijk kiezen voor een makkelijke gezinsauto die je voor weinig van A naar B brengt. Hertz Benelux laat echter zien dat het ook anders kan. De autoverhuurder voegt namelijk vier Porsches 911 Carrera T toe aan het wagenpark op luchthaven Schiphol. 

De sportwagens worden opgenomen in de zogenaamde Hertz Dream Collection, waarin verder onder meer een Ford Mustang Shelby GT-H, een Tesla Model S, een Jaguar F-Type Coupe en een Maserati Quattroporte ondergebracht zijn. De vier nieuwe Porsches zijn uitgerust met een 272 kW/370 pk sterke 6-cilinder bi-turboboxermotor. Klanten hebben de keuze uit de opvallende kleuren racinggeel of lava-oranje, of het meer ingetogen zwart of GT-zilver. Hoewel de sportwagens Schiphol als uitvalsbasis hebben, zijn ze ook te reserveren op andere Hertz-locaties in Nederland.

RELATIE Hertz Benelux heeft ook in het verleden al diverse Porsches ingezet en zo een goede relatie opgebouwd met Pon Porsche Import. Voor Hertz was het een logische keuze om de vloot dit keer uit te breiden met 911's. De auto's zijn te reserveren via 020-2013512 (08.00 tot 20.00 uur), de prijs is op aanvraag.