Vivant VenneperHof feestelijk heropend

NIEUW-VENNEP Het was feest afgelopen zaterdag in winkelcentrum De Symfonie. De tabaksspeciaalzaak aan Venneperhof 41, een van de oudst reeds bestaande winkels in het winkelcentrum de Symfonie, is afgelopen weekend officieel heropend. De winkel heeft sinds 1 april een nieuwe naam en twee nieuwe eigenaren: Yvonne Wilke en Ans Foks. Het kersverse ondernemers duo is geen vreemde van het Vennepse winkelcentrum, met name Foks, zij werkt al jaren in de tabaksspeciaalzaak. "Het was tijd om zelf het roer over te nemen", aldus de dames.

De tabaksspeciaalzaak kent haar oorsprong uit het klassieke winkelcentrum van Nieuw-Vennep en is in 1978 opgericht. "De winkel was van oorsprong het hart van de gezelligheid in het centrum", stelt Yvonne Wilke. "We zijn er trots op hiermee een traditie van gezellig boodschappen doen voort te zetten."

Vivánt VenneperHof specialiseert zich in tabak en rokersbenodigdheden, loterijen, wenskaarten, geschenken, kantoorartikelen, tijdschriften en lectuur. Ook slaagt men in de winkel voor tickets, pasfoto's, postzegels en cadeaukaarten.