Voedselbank wint één minuut gratis winkelen bij vernieuwde Kruidvat

HOOFDDORP Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Burgemeester van Stamplein 48 in Hoofddorp. De voormalige Dirx drogisterij is omgebouwd tot Kruidvat winkel. De opening werd gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Hedwig van Vastenhoven één minuut gratis winkelen voor de Voedselbank Haarlemmermeer. Bij de Voedselbank is, naast voedsel, erg veel behoefte aan schoonmaak- en verzorgingsproducten. Hedwig ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid producten als wasmiddel, douchegel en shampoo.

Winkelmanager Marco Bosma is trots op zijn nieuwe winkel. "De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Klanten kunnen terecht voor een uitgebreid assortiment. Van zelfzorg geneesmiddelen tot luiers en van verzorgingsproducten tot accessoires en leuke seizoensartikelen. De producten zijn aantrekkelijk geprijsd en wekelijk verrassen we met nieuwe acties en aanbiedingen. Bovendien kunnen klanten met hun Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Hoofddorp en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van de Voedselbank met deze actie extra kunnen steunen", aldus Bosma.

Hedwig van Vastenhoven, vrijwilliger bij de Voedselbank, is ontzettend blij met de prijs: "Wij zijn afhankelijk van giften. Deze prijs is dan ook zeer welkom. Onder onze cliënten is veel behoefte aan verzorgingsproducten en wasmiddel. Met deze producten kunnen we dan ook een heleboel mensen blij maken. Namens de Voedselbank wil ik Kruidvat Hoofddorp hartelijk bedanken!"