Voetreflexpraktijk Nieuw-Vennep viert eenjarig bestaan

NIEUW-VENNEP Een jaar geleden opende Corien Sluymer Voetreflexpraktijk Nieuw-Vennep. Inmiddels heeft ze een grote klantenkring in de regio Haarlemmermeer opgebouwd. En ook mensen van buiten de Ringvaart weten hun weg te vinden naar haar praktijk. "Cliënten komen hier niet alleen voor het verhelpen en verlichten van lichamelijke klachten, maar ook voor pure ontspanning. Na een behandeling zijn ze weer uitgerust, ontspannen en zitten vol energie."

LYMFEDRAINAGE Aan alle behandelingen gaat een uitgebreide intake vooraf over de klachten en eventuele medische geschiedenis van de cliënt. Voetreflexpraktijk Nieuw-Vennep biedt een groot aantal behandelingen. Natuurlijk is er de Voetreflex-massage die o.a. bij lichamelijke ongemakken, stress en vermoeidheidsklachten oplossing biedt. Maar cliënten kunnen ook terecht voor Wellness-massages (hotstone-, kruidenstempel- en ontspanningsmassage), Reiki, Cellulitis-behandelingen, Bach-remedie of Lymfedrainage-massage. "Deze laatste massagevorm is zeer effectief wanneer het lichaam vocht vasthoudt, bij zowel vrouwen als mannen. Door zachte massage oefen ik lichte druk uit op het pre-lymfatisch stelsel, waardoor niet alleen overtollig lichaamsvocht, maar bv ook narcose- of contrastvloeistof afgevoerd wordt."

GUASHA EN KAARSEN BRANDEN Nieuw in de praktijk zijn de Guasha-massage en de kaarsbehandeling. Guasha betekent 'schrapen van ziekten' en is een oosterse behandelmethode. "Het helpt tegen ophopingen van afvalstoffen in ons bindweefsel. Die hardnekkige verkrampingen zitten vaak diep in rug-, nek- of schouderspieren. De Guasha-techniek, schrapen met behulp van een jadesteen, pakt dat effectief aan. De behandeling wordt toegepast in combinatie met ontspanningsmassage op de rug, of bij voetreflexologie." De kaarsbehandeling, een beproefde behandeling uit oeroude tijden, is een effectief hulpmiddel tegen energieblokkades. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de oorkaars en de lichaamskaars. "De oorkaarsbehandeling helpt bij klachten die met het hoofd te maken hebben, zoals ontstekingen of irritaties in keel, neus, voorhoofd en bijholten. Het 'ruimt' alles in het hoofd op. Ook bij migraine en oorsuizen kan het uitkomst bieden. Na het kaarsenbranden ervaren cliënten altijd een opgeruimd, bevrijdend en lichter gevoel."

Nieuwsgierig geworden naar wat Voetreflexpraktijk Nieuw-Vennep voor jou kan betekenen? Maak dan gebruik van de speciale jubileumaanbiedingen in de maand april: 3 verschillende behandelingen voor de prijs van 2. En tegen inlevering van dit artikel krijgen nieuwe cliënten bovendien 15% korting op een voetreflexbehandeling. Bel voor meer informatie over de specifieke voorwaarden of kijk op de website.

Voetreflexpraktijk Nieuw-Vennep, Corien Sluymer, Velperpoort 3, 2152 RS Nieuw Vennep, tel: 06 2269 2711, www.voetreflexpraktijknieuwvennep.nl, www.facebook.com/voetreflexpraktijknieuwvennep.