WoonInspiratie Dag 6 april, tweede paasdag

HAARLEMMERMEER Tweede paasdag is traditiegetrouw een dag voor wonen en/of de meubelboulevard. Het voorjaar begint weer en dus is het typisch zo'n moment waarop we ons huis, tuin en alles eromheen opnieuw onder de loep nemen. En wat is het dan prettig dat de WoonInspiratieDag weer aanstaande is! De vierde editie alweer. Velen van jullie kijken vast al uit naar deze dag boordevol inspiratie voor alles wat met hethuis en de tuin te maken heeft.

Met recht mag de WoonInspiratiedag een unieke happening in de regio Haarlemmermeer genoemd worden. Vooruitstrevende architecten, tuinontwerpers, woninginrichters, makelaars, notarissen en financieel adviseurs staan voor je klaar. Ze willen het jou zo makkelijk mogelijk maken. Leg al je woonwensen bij ze neer en laat je kosteloos en vrijblijvend informeren over alle keuzes en noviteiten.Stel al je vragen over de inrichting van de woning, over verbouwing of renovatie, over koop of verkoop van een huis, of over de financiële kant van al je woonideeën.

SPECIALISTEN De Wooninspiratiedag wordt gehouden in de prachtige showroom van Master Totaalinrichting in Hoofddorp. Daar presenteren zich de foundingfathers van de Wooninspiratiedag: StukArt Tuinen, ENZO architectuur & interieur, MeerMKLRS, De Boer Notarissen, Bèta Financiële Diensten en Master Totaalinrichting. Ze leveren complete interieurconcepten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Daarnaast zijn nog meer woongerelateerde ondernemers aanwezig, waaronder de aannemer Meerland Bouw, het unieke renovatieproject St.Lucia Klooster uit Bennebroek en workshops onder meer van de financieel adviseur, notaris en Knusz die in woonaccessoires doen. Bij alle specialisten doe je nieuwe inspiratie op over wonen en alles wat daarmee te maken heeft. Neem je tijd en wandel langs de verschillende informatie-eilandjes die in de showroom van Masters Totaalinrichting zijn gecreëerd.

Laat het ingewonnen advies nog eens rustig bezinken, of bespreek bijkomende details verder door onder het genot van een hapje en drankje verzorgd door restaurant Joseph/Josephine uit Hoofddorp. In de gezellige bar wordt onder meer een wijnproeverij georganiseerd door Wittebol uit Aalsmeer. Aarzel bovendien niet om ook de kinderen mee te nemen, want daar heb je geen omkijken naar. Kinderopvangorganisatie Happy Kids is aanwezig om ze op te vangen. De professionele begeleider van HappyKids heeft een leuk programma voor de kinderen petto.

Je bent van harte welkom om gewoon binnen te lopen. Gezien de grote belangstelling tijdens de vorige WoonInspiratieDagen is vooraf aanmelden voor een afspraak geadviseerd. Dat kan via afspraak@wooninspiratiedag.nl. Voor gericht advies door één van onze experts is het bovendien raadzaam om maatvoering en of tekeningen van uw huis en tuin mee te nemen.