• Tamarah Brouwer viert haar jubileum met stralende aanbiedingen.

    Eigen foto

Yen-Ai bestaat 12,5 jaar

VIJFHUIZEN Amper 18 jaar was Tamarah Brouwer toen ze op 8 november 2005 aan de d'Yserinckweg 84 in Vijfhuizen haar eigen Beautysalon Yen-Ai opende. De tijd heeft niet stil gestaan en op 8 mei, twee dagen geleden dus, bestond haar salon precies 12,5 jaar. Het jubileum viert zij met stralende aanbiedingen. Voor wie zich mooier dan ooit wil voelen.

Tamarah, noemt het koperen jubileum van haar salon een feestje waard. Ook al omdat ze een naam heeft neergezet in het dorp waar ze sinds kort samen met haar gezin woont. Als ze terugkijkt ziet ze dat er veel veranderd is in de afgelopen 12,5 jaar. De salon is veel groter geworden en de behandelingen zijn enorm uitgebreid.

"Bij de start konden mensen terecht voor complete verzorging van gezicht, hals, handen en voeten. Dat kan uiteraard nog steeds, maar ook voor pedicure, make-up, bindweefselmassage, botox- en fillersbehandelingen, anti-agingbehandelingen en binnenkort ook voor permanente make-up zijn mensen bij mij aan het juiste adres." Bij permanente make-up worden de wenkbrauwen die als gevolg van het ouder worden verminderen, weer naar voren gebracht. Mensen hebben er geen omkijken meer naar. Denk niet dat het uitsluitend vrouwen zijn die in de behandelstoel plaatsnemen. "Steeds meer mannen willen er goed verzorgd uitzien en komen hier voor gezichtsbehandeling of pedicure."

De tweede naam van Tamarah is Yen-Ai. Chinees voor 'mens die van mensen houdt en geliefd is bij anderen'. Precies Tamarah. Ze vindt het heerlijk andere mensen te verzorgen en geniet wanneer klanten stralend de salon uitlopen.

MOEDERDAG In de salon is ook duobehandeling mogelijk. Moeder en dochter, man en vrouw of welke combinatie ook kunnen zich in een identieke stoel, naast elkaar, laten verwennen. Vanwege het jubileum en Moederdag biedt Tamarah deze behandeling aan voor 90 euro. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt het gezicht een uur lang verwend. Een idee voor wie een origineel cadeau zoekt. Gel color lak voor de handen, nagellak die lang blijft zitten, is een hype momenteel en vanwege het 12,5 bestaan kost deze behandeling nu geen 27,50, maar 20 euro. Beautysalon Yen-Ai beschikt over een bijzondere stoel. Een massagestoel met voetenbad. Terwijl de rug zachtjes gemasseerd wordt neemt Tamarah de voeten onder handen. Likdoorns, eelt en nagelriemen worden verwijderd, het nagelbed wordt behandeld en als kers op de taart de nagels prachtig gelakt. In de salon worden artikelen gebruikt van Dr. Spiller Biocosmetic.

"Prachtige producten, zeker voor mensen met een gevoelige huid."

Afspraken kunnen gemaakt worden via 06-5107 8211 en www.beautysalonyenai.nl.